• INJECȚIE ȘI TRANSFORMARE PLASTICE PENTRU AUTOMOBILE
  • INJECȚIE ȘI TRANSFORMARE PLASTICE PENTRU MEDICAL
  • INJECȚIE ȘI TRANSFORMARE MATERIALE PLASTICE PENTRU ÎNGRIJIREA COPIILOR
  • INJECȚIE & TRANSFORMARE MATERIALE PLASTICE PENTRU INDUSTRIE
Automobile
Industrie
Medical
Îngrijirea copiilor
TDC are o experiență de peste 20 de ani în industria auto,

Principalii noștri clienți: RENAULT, DACIA, PSA, FAURECIA, LEONI, INERGY PLASTIC OMNIUM

Furnizăm produse OEM:

CITEȘTE MAI MULT
Sectorul INDUSTRIAL se referă în principal la activitățile SPORTIVE și AGREMENT

Principalii noștri clienți: SALOMON

CITEȘTE MAI MULT
Grupul FPSA este liderul european în proiectarea și producția de dispozitive medicale de unică folosință pentru truse de îngrijire a sănătății de unică folosință.

CITEȘTE MAI MULT
Din 2003 FPSA vă oferă producția de linii de produse pentru îngrijirea copiilor mici și mijlocii care asigură bunăstarea bebelușilor, dar și satisface așteptările părinților. Garantăm respectarea strictă a produselor noastre cu standardele generale și de siguranță de mediu.

Echipa noastră de inovație, formată din experți și entuziaști, realizează designul și conceperea de noi produse pentru dvs.

La FPSA, oferim suport complet pentru proiectul dumneavoastră, de la conceperea acestuia până la industrializare și ambalare.
CITEȘTE MAI MULT

Specialist în turnarea prin injecție a materialelor plastice și turnarea sub presiune a zamacului, TDC nu numai că vă ajută să vă dezvoltați produsele, ci și industrializarea sculelor și a proceselor.
Mai multe servicii și o singură țintă: Economisiți timp și bani, TDC se ocupă de tot. Partener adevărat, te vom ajuta pentru toate proiectele tale.


Copyright © 2024 Technical Die Casting SRL

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram